auroranistad -
Image and video hosting by TinyPic>

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

5

Selv om det er sommer og sol betyr ikke det at man ikke setter pris på en god tv serie man kan sette seg godt til rette i god stolen med. Derfor tenkte jeg og komme med et lite serie tips. Jeg ser generelt mye serier og lite filmer. Det er ganske rart med det, men jeg ser veldig få filmer. På filmkveld er jeg sånn

Meg: Kan vi ikke se den?

Alle andre: Har du ikke sett den? Hva er galt med deg?


 Sarah Manning blir vitne til et selvmord, en kvinne som er helt lik henne selv hopper foran et tog. I håp om å få tømt kvinnens bankkontoer, stjeler Sarah hennes identitet. Det viser seg at Beths liv ikke var noen dans på roser, Sarah blir viklet inn i en lang rekke konspirasjonsteorier og løgner. Serien tar for seg bioteknologi, neolusjon(menneske styrt evolusjon) og The Dyad Institute.


Streaming: Netflix 

Avhengighetsskapend: X1000

Serien er utrolig spennende og har veldig intrekate kompliserte storylines. Halvparten av karakterene ser helt like ut noe som til tider gjør det vanskelig å følge med. Anbefaler ikke å starte denne serien om du ikke har mulighet til å totalt insolere deg i en uke for den er helt ekstremt spennende. Så ikke begynn denne i eksamensperioden for du kommer til ¨bli så hekta!

Er det noen av dere som har sett Orphan Black? Har dere noen andre serie anbefalinger?