auroranistad -
Image and video hosting by TinyPic>

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

5

Jeg må rett og slett bare unnskylde mitt fravær den siste uken. Grunnen til at jeg ikke har fått blogget er fordi jeg presterte å glemme igjen PC laderen min i Trondheim og den kom ikke frem før i går kveld. Nå skal det bli andre boller her på bloggen! Dette blogg prosjektet går virkelig spennende tider i møte og jeg gleder meg til å dele inspirasjon både på mat og treningsfronten med dere. Dere må også gjerne komme med innspill til hva dere ønsker å lese mer av.Denne dagen startet med yogurt med kornblanding på toppen og en grønnsmoothie. Jeg har tenkt på å lage et eget innlegg om mine beste oppskrifter på grønnsmoothier i løpet av uka, men her er det bare å skrike ut om det er noe annet dere også ønsker at jeg skal ta opp!
 

 • 6

  Hva liker du å gjøre på fritiden?

  Nå kommer det et ekstremt nerdete svar, rett og slett fordi jeg er en nerd. På fritiden er jeg veldig interessert i trening og bruker en del tid på trening, jeg elsker og lage mat også bruker jeg mye tid med kjæresten min og prøver og være sosial!  Hvilke blogger følger du?

  Herregud jeg er innom mange blogger i uken men favorittene er fitliving, Kristina Andersen, Marthe Borge, Helene Ragnhild, Eirin Kristiansen og Krisssy. De er noen sikkelig rå damer!

   

  Hva inspirerte deg til å starte bloggen?

  Som nevnt ovenfor så leser jeg mange blogger, og syntes det er en fantastisk måte og spre inspirasjon og glede på. Jeg har virkelig følt at jeg har sittet på mye potensiale jeg ikke har fått ut løp for og det er deilig å ha et fristed og dele inspirasjonen på!

  Hva kommer du til å skrive mest om?

  På bloggen kommer det nok en del treningsinnlegg, mye mat inspirasjon og generelt litt tanker om motivasjon, mat, trening og ting som opptar meg. 

 • 4

   

  Skulle virkelig ønske morgenen min var like idyllisk som disse bildene. I virkeligheten var det derimot en langt mer stressende affære. Det var mer å kaste sammen en smoothie og få mamma til å knipse noen bilder fort som fy. Før jeg måtte løpe ut i bilen med smoothien i hånda. Alt dette for å komme meg til skolen fordi jeg enda ikke har fått vitnemålet mitt, noe som begynner å bli litt krise ettersom jeg må sende det inn til Høyskolen Kristiania innen fredag. Heldigvis ordnet det hele seg. Så nå kan jeg puste lettet ut. Det blir skoleplass på meg til høsten. Et raskt tips fra meg, smoothie er perfekt på stressede morgner! Det er kjapt og enkelt og lett å ta med seg i hånda. Denne var næringsrik og god og besto av en gulrot, et halvt eple, en spiseskje gresk yogurt og Sunniva grønnsaksjucie med rødbeter. Nå har jeg roet ned stress nivået fra i morgest ca. 20 hakk. Det hjalp virkelig med en god bein økt. Jeg trente Sumo markløft, gående utfall og hip thrust og et par øvelser på rumpe og mage for å avslutte økta. Gurimala så tungt hip thrust er. Det er virkelig ikke min øvelse altså. Jeg sliter med 40kg, skjønner virkelig ikke hvordan det er så mange jenter som trener med godt over 100kg i den øvelsen. Hva er dere lagd av liksom?

  Nå skal jeg virkelig prøve å slappe av og nyte denne dagen. Å dere ikke glem at jeg har spørsmålsrunde gående!

  Ha en god dag hjerter!

   

 • 2

  God søndag alle hjerter! Håper dere har kost dere masse denne helgen. Nå har denne bloggen vært oppegående i over en uke. Jeg er fortsatt utrolig fersk i gamet, men jeg må si jeg virkelig koser meg med bloggen. Jeg har alltid likt å skrive, så det å ha mitt eget lille fristed der jeg kan dele litt inspirasjon med andre. Hele det siste året har jeg følt et stort behov for å dele tanker og inspirasjon. Allikevel syntes jeg det å blogge er litt små skummelt ettersom man blir svært synlig på nettet. Jeg er derfor utrolig glad for at jeg har fått så mange gode fine tilbakemeldinger! Tusen takk dere!


   

  Siden jeg er såpass fersk tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde slik at dere kan bli bedre kjent med meg altså jenta bak bloggen. Så nå er det bare å fyre løs med spørsmål. Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene deres i et eget innlegg neste uke! 

  Ha en fortsatt herlig helg alle sammen!

 • 2

  For de aller fleste studenter er det skoleferie nå. Og om ca syv-åtte uker er det skolestart og studiestart for mange av oss. Det er fortsatt ikke for sent å ombestemme seg om man føler man har valgt feil, men når har man egentlig valgt feil studie? Det er noe jeg har tenkt mye på i det siste. Er det når man sitter med en klump i magen og gruer seg til studiestart? Er det når man mottar et karakterkort som vitner om at man virkelig ikke var motivert for studiet man begynte på? Er det når man ikke får drømmejobben allikevel? Eller når man sitter i en jobb man hater fordi men ikke turte å satse på det man virkelig ønsket? 

  Jeg bestemte meg forholdvis tidlig for hva jeg ville bli. Det å jobbe med mat og helse har virkelig appellert til meg siden starten av andre klasse, samtidig som jeg begynte å endre mine egne vaner ønsket jeg også å hjelpe andre. Interessen for ernæring har virkelig vokst hos meg de sist to årene og jeg har blitt sikrere og sikrere på at ernæring var et valg  jeg kunne trives med. Allikevel har jeg vært ekstremt usikker og vurdert omtrent alt annet enn ernæring, dette er fordi det er ekstremt mye snakk om at det er få som får relevant jobb av dem som tar bachlor i ernæring. 

  Jeg har derfor hvert på tankene om å studere alt fra økonomi til psykologi isteden. I april bestemte jeg meg for å søke på ernæring på Høyskolen Kristiania. Hoved argumentet for dette valget var at jeg tok meg selv i å lete etter alternativer til ernæring isteden for hva jeg ønsket å studere. For drømmestudiet hadde jeg allerede funnet. Samtidig er jeg redd for at det er for vanskelig eller at jeg skal være for dårlig.    

  Hva vil du lære? Tenk godt gjennom hva du ønsker å lære mer. Hvilke fag liker du? Hva interesserer deg? 

   

  Velg med hode og hjertet. Ikke velg et yrke bare basert på hva som er smart eller kan gi god lønn. For tro meg det er ikke vært å bruke livet ditt på noe som var ditt mest forhatte fag på skolen bare fordi du kan tjene penger. For jeg lover deg ingen arbeidsgivere ønsker ansatte som bare er der for lønna. På den andre siden om du tenker på å bli skuespiller, kunstner etc. tenk nøye gjennom det også. Det er ekstremt tøffe arbeidsmarked og du bør ha bein i nese og mye passion for å klare deg i disse markedene.    

   

  Del gjerne dine egne erfaringer i kommentarfeltet!