Hvert skritt teller (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hvert skritt teller

Trening virker for mange utrolig vanskelig. Trening på treningsenter er ikke bare dyrt, det kan også virke skummelt og vanskelig. På instagram virker det som om man må mestre alle baseøvelser med tung belastning, svinge seg lett over stanga i muscle ups eller løpe halvmaraton på tredeølla. Men slik er det altså ikke. De fleste som trener på treningsstudio er helt vanlige folk, folk med sine egne forutsetninger og egne mål. Alle trenger ikke ta muscle ups eller 100kg i knebøy. Det aller viktigste er å komme i gang med en aktivitet du liker og det å faktisk være i aktivitet hver eneste dag. 

Økt fysisk aktvitet gir økt velvære og bedre mobilitet. Fysisk aktivitet har så mange helsefordeler at jeg rett og slett ikke har tid til å liste opp alle. For meg gir trening glede og mestring. Derfor blir jeg utrolig lei meg av at hele 4 av 5 nordmenn beveger seg for lite. Det at så få får oppleve gleden ved fysisk aktivitet er bare utrolig trist. Spesielt fordi fysisk aktivitet er så utrolig lett og tilgjengelig. Man trenger bare en kropp.  

Gå en tur

Det trenger ikke være værre enn det. En liten tur ut i frisk luft kan gjøre underverker,  både for sjelen og helsa. I følge helse direktoratet er så lite som 30 minutter gange i høyt tempo nok.

Tren til en youtube video 

Youtube er en fantastisk inspirasjonskilde. Dersom du ikke ønsker eller ikke har tid til å gå på treningssenter er det et uendelig antall videoer med fiks ferdige treningsøkter. Her er en av mine absolutt favoritt kanaler for hjemmetrening

Dra i tufteparken

Dersom du har en tuftepark i nærområdet, hvorfor ikke ta en tur innom parken og kjør noen øvelser! Du kan også legge inn parken som et stopp på løpeturen din!

 

Det er altså utrolig mye man kan gjøre uten å nødvendigvis gå på treningssenter!

 

 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta