Bli med på ShapeUp Convention! (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

2

Bli med på ShapeUp Convention!

Den 17. September arrangerer Det Nye ShapeUp for andre gang altså ShapeUp Convention på Bislett Stadion. Jeg fikk ikke vært med i fjor, men i år skal jeg! Herregud så gira jeg er! Bildene og videoene fra fjor årets ShapeUp Convention så utrolig fantastiske ut og nå bare gleder jeg meg så ubeskrivelig. Alt av ShapUp arrangement ser alt helt fantastiske ut og endelig skal jeg være med selv! 


 

Bildene er lånt fra Maren Erdvik sin blogg

 

ShapeUp Convention er et arrangement for alle treningsglade jenter. Det blir en dag fylt av inspirasjon og mentalt påfyll. Dagen består av spennende foredrag og variert trening fra morgen til kveld. Jeg kjenner det kribler i magen allerede! Og hallo det er fortsatt nesten tre måneder til! Jeg har planer om å dra alene, så om noen av mine skjønne lesere også skal hadde det vært supert om dere gav lyd fra dere!


Therese Johaug kommer til å ha intervall timer så her er det mye å lære folkens! Dette ser jeg virkelig frem til altså. Dere kan melde der på her. Det koster 599 for ShapeUp abonnenter og 699 for ikke abonnenter. Det kan kanskje virke som en litt stiv pris for mange, men her får man virkelig mye for pengene. 

Ser jeg deg på ShapeUp Convention? 
  • 26.06.2016 kl.12:35
  Så spennende, det må jeg være med på en gang. :)
  26.06.2016 kl.12:40
  sskaug: Det er bare å bli med!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta