Lørdag er kose dag (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

5

Lørdag er kose dag

Eller restitusjonsdag eller cheatday som det heter på fitness språket. Personlig er jeg svært lite glad i ordet cheatday. Det gir en veldig negativt bilde av mat. Selvfølgelig jeg skjønner sammenhengen om man skal stille i fitness og går på en streng diett. Men for oss andre burde virkelig fokuset være på en helhetlig livsstil isteden for en streng diett man ikke kan leve med over tid. Dette er selvfølgelig forskjellig fra person til person hva som er en balansert livsstil. Men for min del har jeg levd for mye på slankenuddler og slankesjokolade. Det er faktisk ikke lørdag uten smågodt! 


 

Mitt motto er: Det finnes ikke noe mat som er mer usunn enn det forholdet du har til den. En bolle med smågodt eller en burger fra McDonalds er ganske så usunt, men det blir 10X verre om du stresser over det!

 

Herregud jeg elsker lørdager! Smågodt, filmer, serier, solo super, sjokolade og kos. Det er slik jeg liker lørdagene mine, de fungerer som fin avkolbling og restitusjon. Spesielt når man har en aktiv og sporty livsstil ellers i uka!

God lørdag! Jeg er veldig spent på å høre deres tanker om temaet!
  • 25.06.2016 kl.19:22
  Enig med deg, man må unne seg noe godt av og til, ikke bare tenke diet og sunn tilværelse:). Kos deg du med god samvittighet og la de som er sunn syv dager i uka, holde på med det:). Ha en fin kveld:)
  25.06.2016 kl.19:30
  Maren: Ha en flott kveld du også
  26.06.2016 kl.00:13
  Man må kunne spise noe usunt og godt i blant tenker jeg. Lørdag er helt lov ^^
  26.06.2016 kl.05:18
  Jeg er veldig enig i synet ditt på forhold til mat. Et sunt forhold til mat og trening er bedre enn all verdens magemuskler og smoothie-bowls, haha!
  26.06.2016 kl.10:44
  Martine: Tusen takk og fortastt god helg!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta