My new love (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

4

My new love

Åh så spent jeg har vært på denne dagen! Jeg har gått rundt og trippet hele uka fordi jeg har vært så spent. I dag fikk jeg endelig meldingen om at min nye kjærlighet lå å ventet på meg på meg på postkontoret. 

Endelig min helt nye Polar V800. Tidligere har jeg brukt en Polar FT 4 som er ganske basic og ikke spesielt avansert. Jeg har virkelig vært glad i min FT4 men jeg følte virkelig det var på tide med en oppgradering! Og for en oppgradering! Akkurat nå føles det som om min nye V800 kan løse verdens sult problemer om jeg bare finner riktig instiling. Herregud jeg kjenner det sitrer i hele kroppen og jeg holder på å boble over med treningsmotivasjon! Hvem har sagt at motivasjon ikke er til salgs?

V800 er en ganske avansert og dyr klokke så om du nettopp har begynt å trene og egentlig bare har lyst til å holde øye med pulsen er både V400 og FT4 gode alternativer. Jeg derimot måtte selvfølgelig slå til med den flotteste og dyreste klokka jeg kunne finne. Det handler vel mest om prioriteringer og for meg var dette helt klart noe jeg trengte!    

Et annet lite tips er boka dere ser på bilde! Den er virkelig god altså! Jeg kjøpte den faktisk først i dag. Den heter Styrketrening for jenter og er skrevet av Martin Norum og Benjamin Christensen. Det er liten tvil om at disse gutta kan fagfeltet sitt altså! Om du er erfaren med styrketrening, fungerer boken som en fin påminnelse og oppfrisker av kunnskap, og er du nybegynner er boken skapt for deg! Det beste med boken er at den har en stor øvelseguide bakerst i boken.  

God fredag alle sammen! • 24.06.2016 kl.18:22
  God fredag til deg også!
  24.06.2016 kl.18:27
  Pernille: Tusen takk <3
  24.06.2016 kl.18:37
  Så heldig, hørt mye bra om den :)
  24.06.2016 kl.18:40
  lisarorvik: Anbefales på det varmeste! God fredag <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta