Breakfast Inspo (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

4

Breakfast Inspo

Som dere sikkert har fått med dere nå så elsker jeg frokost! I dag tenkte jeg å dele to av mine favoritter, nemmelig smoothiebowl og biola bowl. Begge disse to bowlsene er utrolig gode og næringsrike, jeg holder en knap på smoothiebowlen som den mest mettende, men biola bowlen passer også utmerket som en lett frokost før morgentrening. I en smoothiebowl kan man egentlig hele på med det man liker best av frukt, bær og grønnsaker. I dag tenkte jeg og dele en oppskrift jeg ofte bruker selv og som jeg syntes er utrolig god! 

Smoothiebowl

Smoothie bowl er en litt tykkere smoothie som spises med skje. Jeg foretrekker å ha både grønnsaker og proteinpulver i smoothiene mine for å gjøre dem mer næringsrike. Oppskrifen var 1/2 smoothie mix med banan, mango, ananas og grønnkål, et scoop vegansk vaniljeprotein og mandelmelk til passe konsistens. Ikke noe fancy hokuspokus det her. 

Biola bowl

Dette testet jeg ut for første gang selv for ikke så lengesiden etter å ha lest om det på Eirin Kristiansen sin blogg. Det er så fresht enkelt og herlig, man slipper å styre med en stor bråkete blender. Jeg brukte bare biola frokostsmoothie og brukte det jeg hadde tilgjengelig som topping, i dag ble det da druer, chiafrø og kokosflak.


 Håper dere alle får en god fredag og bra start på helgen!
  • 24.06.2016 kl.12:09
  Takk for tips :D
  24.06.2016 kl.12:22
  ANNIKA: Bare hyggelig og god fredag!
  24.06.2016 kl.22:26
  Så mye godt <3
  25.06.2016 kl.13:24
  spisogspar: Glad du likte det! Tusen takk  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta