New in- Helsekost (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

11

New in- Helsekost

Jeg kom nettopp tilbake etter en tur på Strømmen Storsenter. Nå har jeg fylt opp skapene med litt påfyll av noen av mine favoritter fra helsekosten. Jeg kjenner jeg gleder meg til å lage masse deilig mat i tiden fremover. Både avokado fries og spennende grønnsakslasange står på planen. Men nå har jeg altså fått litt påfyll i skapene. Jeg bare rett og slett bobler over med inspirasjon og matglede. Supermat er også noe jeg har drevet å snust på lenge og gleder meg til å inkludere mer og mer av dette inn i mitt kosthold. 

 

Bokhvete 

Bokhvete mel er et supert alternativ dersom du har gluten intoleranse eller cølliaki, men dette produktet er ikke kun for allergikere. Bokhvete har også et høyt innhold av jern, magnesium, fosfor, kalium og fluor, i tillegg til at den inneholder forholdsvis mye protein av høy kvalitet. Dette bokhvete melet passer perfekt til å lage gode og mage vennlige vafler og pannekaker.  

Kokosflak

Kokosflak er utrolig godt som topping på yohurt eller i musli, men den passer også fint som kakepynt. Men kokosflak inneholder mye fett, men dette er ikke nødvendigvis noe negativt, selv om diett samfunnet skal ha det slik. Kokosflak er naturlig gode og smakfulle, visste dere at kokos bidrar til å øke stoffskiftet vårt?   

Vaniljepulver

Dette produktet er faktisk helt nytt for meg, men jeg har sett at mange bloggere har det i alt av baks og vafler. Siden jeg er en sucker for vaniljesmak så må dette passe perfekt.  

Rå kakao

Dette produktet er faktisk min evige redning fra søtsug. Rå kakao gir en dyp herlig sjokolade smak(hvem elsker ikke det?!). Men om det ikke var nok er rå kakao proppet med næring og antioksidanter. Jeg pleier å lage sjokolade mousse med avokado, banan/dadler, råkakao og sjokolade protein og det blir så godt. 

Chiafrø

Chiafrø var et av de aller første produktene jeg begynte med fra helsekost verdenen. Frøene smaker veldig lite men gir herlig konsistens på toppen av en smoothiebowl for eksempel. Disse små frøene er også næringsbomber! De inneholder mye omega-3 og omega-6, men inneholder også mye proteiner, mineraler, vitaminer, kostfiber, sporstoffer og antioksidanter.  

Supergrøt

Dette er et helt nytt produkt, som nylig ble lansert av supernature, og jeg må si jeg er veldig spent. Denne skal jeg absolutt ha med når vi skal kjøre til Trondheim neste uke.

 

Det er så utrolig mye spennende smaker og forskjellige produkter. Det er så utrolig mye forskjellig jeg ønsker å prøve ut. På toppen av listen min nå er bipollen og Purly Max Greens.

Har du noen erfaringer eller tips til supermat jeg burde teste ut? • 22.06.2016 kl.16:22
  Så mye godt :)
  22.06.2016 kl.17:00
  lisarorvik: Vet! Ha en fortsatt fin dag!
  22.06.2016 kl.19:20
  Så ut som mye godt :-D
  22.06.2016 kl.19:24
  Henriette Celin: Det er det <3 God kveld til deg!
  22.06.2016 kl.19:30
  SV: Takk, det samme <3
  22.06.2016 kl.19:33
  LEVER for chiafrød! Er blitt helt avhengig av chiapudding til frokost :-D

  Ha en fin kveld videre!
  22.06.2016 kl.19:35
  KRISTIN: Chiafrø er fantastisk! Har faktisk bare laget chiapudding en gang, det var litt mindre heldig utfall så har aldri laget de igjen. Men tenkte å prøve en dag snart! Du må også ha en nydelig kveld! <3
  22.06.2016 kl.21:03
  Så gøy at du er så motivert! Du må ha masse lykke til :D Jeg er ganske opptatt av ernæring selv, og noe du kan ekprimentere mye med, er for eksempel mandelmel :)
  22.06.2016 kl.21:10
  ANNIKA: Tusen takk for tipset! Har prøvd meg litt frem med det en gang før men det er absolutt noe jeg er gira på å teste ut mer av!
  22.06.2016 kl.21:10
  Så ut som mye godt! Ha en fin kveld videre!
  22.06.2016 kl.21:12
  elviiras: Tusen takk! Ha en hyggelig kveld du også!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta