Gladlaks med beintrening (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

2

Gladlaks med beintrening

Hei og god tirsdag! Håper dagen har vært god mot dere alle. Denne dagen begynte veldig avslappende med en god frokost og God Morgen Norge. Rolige morgener er virkelig noe av det beste som finnes. Før jeg tok turen ned på SATS for det som er høydepunktet i treningsuken nemmelig bein trening. Jeg elsker virkelig å trene bein. Humøret er virkelig et helt annet når det er bein på programmet enn overkropp. Derfor består også treningsuka mi av store deler knebøy, markløft og utfalls varianter. 

Processed with VSCOcam with p5 preset
Dagensøkt besto av noen gamle favoritter og litt nye øvelser for litt ekstra rumpepump.

Sumo-markløft 6X4

Gående utfall 6X4

Hip thrust 8X5

Back extension 10X3

Bein sirkelen 20X3

Sideligende beinhev 15X3

 

Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan enkelte ikke liker å trene bein når det er så mye moro man kan gjøre ut av det. Har jeg kanskje noen lesere som ikke er så glad i beintrening?
Etter trening kunne jeg nytte en god lunsj, med en herlig smoothie og min egen versjon av Maren-skåla, med gresk yogurt, havregryn, blåbær og cashewnøtter. Sunn og næringsrik mat gir meg virkelig så mye glede og motivasjon. For meg er det med trening og kosthold noe som går hånd i hånd. Jeg trener og spiser mat for å gjøre kroppen min godt. Når  man trener mye trenger man også mye mat! Så husk det jenter om dere vil få mest mulig ut av trening er det å spise nok og næringsrikt ekstremt viktig!

God tirsdag!  
  • 21.06.2016 kl.12:38
  Så flink :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)
  21.06.2016 kl.13:27
  Snippen: Takk ligemåde!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta