Healthy nachos (auroranistad)
Image and video hosting by TinyPic onclick="document.location='http://auroranistad.blogg.no/';">

auroranistad

Hjem Add Om meg Kontakt

2

Healthy nachos

Etter morgenens treningsøkt og tannlege besøk var jeg skrubb sulten. Aller mest hadde jeg lyst til å spise absolutt hele kjøkkenet. Da var det ingen tvil om at matlagingen måtte gå fort og det måtte være enkelt. Valget falt på speltlompe nachos med guacamole. Typisk meg klarte jeg selvfølgelig å brenne chipsene i ovnen. Allikevel ingenting litt gucamole og ost ikke kan fikse.Hvem elsker ikke nachos med masse ost på? Dessvere er jo ikke nachochips spesielt næringsrikt og passer derfor ikke spesielt godt inn i hverdagskostholdet mitt. Men disse nachosene! De var perfekte. Næringsrike med masse god smak og deilig guacamole til. Dessuten er det utrolig enkelt å lage. Bare hold et ekstra øye med dem når de står i ovnen så de ikke blir like brente som mine.

Skjær opp spelt lompene i trekanter og bruk det krydderet du ønsker sett dem i ovnen på 200 grader varmluft i ca 5-10 minutter. Ta chipsen ut legg osten oppå og sett brettet inn til osten har smeltet. Guacamolen kan du gjøre helt enkelt med most avokado, salt og peper eller lage en mer fancy variant med chill, hvitløk eller jalapaleno.    


Etter trening var det fantastisk å synke ned i sofaen med  denn nachobowlen og Orphan Black på TV. Merker virkelig at litt ferie er godt for kroppen. 

Håper alle har en fantastisk start på uka!
  • 21.06.2016 kl.01:12
  Så utrolig godt ut da :) <3 Kjempe flott blogg du har :-) Har forresten Ukens blogg konkurranse ute på bloggen min nå, trekker tre vinnere allerede på onsdag. Bli med om du ønsker. Ha en fin tirsdag :)
  21.06.2016 kl.11:28
  http://hevhodet.blogg.no/: Så hyggelig! Tusen takk og god tirsdag til deg også <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta